Články


První Cholupický blešák

V neděli 22.října 2023 se se před Hospůdkou Na Hřišti v Cholupicích uskutečnil Cholupický blešák pod hlavičkou našeho spolku.

Zájemci zde mohli své nepotřebné věci z garáží a domovů prodat, další mohli zas pěkné věci nakoupit. 


Pozdravy ze Šumavských jezer

Naši vedoucí a praktikanti se o tomto víkendu sešli na Šumavě, aby zhodnotili uplynulý tábor a začali připravovat další, jubilejní 10. ročník. 

Již nyní víme, že tábor proběhne od 10. do 19. srpna 2024 a Vaše děti se mohou těšit na etapovou hru v duchu DIVOKÉHO ZÁPADU! 

Bližší informace a přihlášky se objeví na našich stránkách na začátku listopadu.


Letní tábor z paluby pirátské lodi

V srpnu roku 2023 se uskutečnil již 9.ročník našeho letního tábora. Letos jsme se vrátili k našemu prvnímu ročníku tábora a zopakovali si etapovou hru z pirátského prostředí, tentokrát s názvem Ostrov pokladů. 

Zde jsme se setkali s bandou ostřílených pirátů, od kterých se dozvěděli o tajemném Ostrově pokladů a cennostech, které se na něm ukrývají. V rámci etap si děti musely opravit loď, sehnat potřebné zásoby, vyluštit tajnou pirátskou abecedu, pomoci s otravou pirátské posádky, zahrát divadlo pro starou pirátskou vůdkyni, vyluštit skrytou mapu a nakonec všechny týmy našly tajuplný ostrov i s jeho poklady.

Počasí nám letos přálo, horké dny jsme tak často mohli využít i ke koupání a hraní spousty her v okolí tábora. 

Děkujeme všem vedoucím, praktikantům, kuchyni i dalším pracovníkům tábora za čas a chuť připravit takto skvělý týden.


Kouzelný příměstský tábor

V červenci roku 2023 jsme s radostí uspořádali čtvrtý ročník našeho příměstského tábora. Letošní téma bylo inspirováno oblíbenou sérií knih - Harry Potter.

Děti si vyráběly své vlastní kouzelnické hůlky a celý program strávily v jedné z kolejí, kam je první den rozřadil Moudrý klobouk. Během tábora jsme se setkali s Harrym Potterem a vydali se na vzrušující cestu za Kamenem mudrců. Děti také prozkoumaly cestu do Tajemné komnaty a vyrazily na cestu za pavoukem Aragogem. Zahrály si famfrpál a zažily dobrodružství Poháru tří kouzelníků, kde soutěžily v různých disciplínách.

Jedním z vrcholů tábora byl také karneval, který děti zažily. Během karnevalu jsme pořádali různé soutěže a disciplíny, které přinesly mnoho zábavy a vzrušení. Děti měly možnost projevit své dovednosti a tvořivost v různých výzvách. Bylo to skvělé doplnění našeho programu a přineslo to další rozměr zábavy na náš příměstský tábor.

V rámci výletu jsme navštívili hasičskou stanici na Petřinách, kde se děti seznámily se složkami Integrovaného záchranného systému a hasičskou technikou. Tato návštěva byla nejen poučná, ale také velmi zábavná.

Celkově byl tábor plný kouzelných dobrodružství, nových zkušeností a spousty zábavy. Těšíme se na další ročník!


Vánoční jarmark

V neděli 20.prosince 2022 se v Hospůdce Na Hřišti v Cholupicích uskutečnil Vánoční jarmark pod hlavičkou našeho spolku.

Kromě našeho stánku s věnci a nejrůznějšími vánočními ozdobami, se jarmarku zúčastnili i další prodejci z Cholupic a Točné, které nabízeli své výrobky a produkty.


Vzhůru na palubu!

I když venku teploty již padají k nule, my již zas myslíme na léto a s radostí Vám oznamujeme, že zahajujeme přihlašování na Letní dětský tábor Orlíci!

Letos nás čeká etapová hra s názvem "Ostrov pokladů". Naši vedoucí již pilně pracují na programu, maskách a rekvizitách, takže věříme, že cesta za pirátským pokladem to bude velmi zajímavá a zábavná a společně s dětmi si ji užijeme.

Na našich stránkách v sekci Letní tábor již najdete všechny informace o táboře, včetně přihlášky. Na stránkách najdete dokument "Podmínky účasti na LDT Orlíci 2023", kde by všechny informace měly být přehledně uvedeny. Pokud by i tak byly nějaké dotazy, napište nám na svach.tabor@gmail.com.

Do 15.12.2022 mají přednost loňští účastníci, kteří již mohou podávat přihlášky, ostatní si mohou do 15.12. místo rezervovat na emailu svach.tabor@gmail.com a my jim následně sdělíme, zda pro ně místo na táboře zbyde. Přihlásit se můžou děti, kterým bylo k začátku prázdnin, tedy k 1.červenci 2023, min. 6 let a max. 14 let.

Zdravíme všechny piráty a těšíme se až příští rok v srpnu vyrazíme vyplujeme na cestu!

Spolek volnočasových aktivit Cholupice
2015 - 2023 
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma!